Основахме малката ни компания, The Gin Company, в началото на 2020г. Може да сме малки, но имаме големи планове, към които гледаме с бодро око и чаша освежаващ джин в ръка.

Позволете да ви се представим.

Направихме The Gin Company с 4 разделения, които ще работят ръка за ръка в името на заветната ни цел – да ви предоставим най-първокласното джин преживяване със същата любов и внимание, с които наливаме в собствените си чаши. 

The Gin Company се състои от бара бижу, The Gin House, където обещаваме най-доброто обслужване, най-голямото разнообразие на първокласни джинове в цяла София и най-личното отношение към вас и вашия вкус, което някога сте преживявали. Заповядайте, за да се насладите на любимото си питие или пък да откриете най-новата си страст!

The Gin house cocktail

В магазина The Gin Shop ще намерите пълната селекция от джинове, които се предлагат в бара, с възможност за дегустация, заедно с приятелите на джина – миксерите и гарниращите добавки. Ще ви предложим The Gin Package – готов за домашна консумация пакет, подготвен за нас със същата грижа, която влагаме във всяко едно питие в бара.

А съвсем скоро ще имаме и удоволствието да преставим The Gin Farm, където на принципа на аквапониката ще отглеждаме най-биосъобразните и най-екологичните продукти, за да можем да гарантираме, че всеки компонент в чашата ви е отгледан по най-високите стандарти – тези, на любителите на джина.

Нашият основател Николай Веселинов вече години наред подготвя софийската почва за пристигането на Дома на джина, като само ни загатваше какво предстои с интересни коктейлчета. Сега той си спазва обещанието, дадено отдавна – да ни предостави едно място, на което всеобщата ни любов към джина да разцъфне и да просперира. ---- Read more about Niki soon

The Gin Bar

36 “Slavyanska” Str Sofia
info@theginhouse.bg
087 772 2723

The Gin Shop

36 “Slavyanska” Str Sofia
info@theginhouse.bg
087 772 2723

The Gin Farm

Coming soon
YouTubeInstagram

2021 The Gin Company. All Rights Reserved.

Website built and maintained by Opportunity Bulgaria